Site Overlay

Tiibetiläinen äänimaljahieronta

Äänimaljahieronta on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Sen avulla voidaan hoitaa lempeästi kehoa, mieltä ja sielua saaden kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Hieronnan / hoidon tarkoituksena on saada aivoaallot laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle, unen ja valvetilan rajamaastoon. Myös vaipuminen syväuneen on hetkellisesti mahdollista. 45 minuutin äänihieronnan vaikutus voi vastata jopa kolmen tunnin unta. Äänimaljahoito on ennaltaehkäisevää hoitoa. Sen tarkoituksena ei ole parantaa sairauksia, vaan vahvistaa kunkin oman kehon värähtelyä ja vastustuskykyä palauttamalla keho tasapainoon hermostollisesti, aineenvaihdunnallisesti ja energeettisesti. Äänimaljahoidon juuret löytyvät yli 5000 vuotta vanhasta Veda-menetelmästä.

KENELLE?

Äänimaljahieronta sopii sinulle, joka kaipaavat rentoutusta ja rauhoittumista, kontaktia sisäiseen ääneen, olet stressaantunut tai koet ahdistusta, unettomuutta tai jännitystä kehossasi.

Hierontaa ei anneta, jos olet sairaana (kuume, flunssa), menossa on antibioottilääkitys tai syöpähoidot tai jos koet alkavan migreenikohtauksen. Hierontaa ei anneta myöskään, jos olet raskaana.

HIERONNAN AIKANA

Äänimaljahieronta alkaa alkukeskustelulla, jolloin voidaan juoda samalla lasi vettä tai kupillinen teetä. Itse hieronta tapahtuu hoitopöydällä; parihoito lattialla joogamatoilla. Hieronta alkaa päinmakuulla ja loppuu selinmakuulle. Siinä käydään läpi koko keho päästä varpaisiin osittain aurassa ja osittain niin, että maljat ovat kehon päällä.  Käytän hieronnassa neljän kokoisia maljoja (chakramalja, sydänmalja, pieni ja iso kehomalja) sekä tingshoja. Koko tuokio kestää yhteensä 60 min.