Site Overlay

Hyvinvointiretriitti – Positiivisen Flown Lauantai 12.6.2021

Huolla kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti, sukella omaan sisimpääsi ja pysähdy itsesi äärelle!

Tämä lauantai tarjoaa sinulle hyvää oloa joogan, workshoppien, mindfulnessin ja syvärentoutumisen muodossa. Tule yksin tai ystävän kanssa. Aiempi joogakokemus ei ole välttämätön, sillä varioin harjoitukset kunkin lähtökohdat huomioiden. Apuna käytämme joogatiiliä, -vöitä ja bolstereita. Mahdollisuuksien mukaan ja säästä riippuen, voimme toteuttaa osan ohjelmasta ulkona.

9.30-10.00 Tervetuloa. Virittäytyminen päivään.  

10.00 – 11.00 Aamun Flow, päivään herättelevä ja virkistävä jooga

11.00 – 11.15 TAUKOtarjolla välipalaa (teetä, kahvia, suklaata, hedelmiä yms.)

11.15 – 11.25 Hyvän huomaamisen läsnäoloharjoitus

11.25-12.30 Workshop: Itsejohtajuus avaimena parempaan hyvinvointiin. Workshopissa opit tunnistamaan omaan hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, saat työkaluja parempaan arjen hallintaan ja tasapainoon sekä tunnistamaan itsellesi merkityksellisiä asioita. Yksilöllisiä harjoituksia, oman itsensä ja elämänsä tutkimista, voimavarakeskeistä ohjausta.

12.30 – 14.00 Omaa aikaa ja lounastauko (joko omat eväät tai currykana)

14.00-14.15 Rakastavan ystävällisyyden läsnäoloharjoitus

14.15 – 15.00 Itsejohtajuus workshop jatkuu.

15.00-15.15 TAUKO

15.15 – 16.15 Virtaava Slow, dynaaminen jooga

16.15 – 16.45 Illan Slow, palauttava ja rentouttava jooga

16.45  – 17.15 Sointukylpy, syvärentoutus

17.15 – 17.45 Yhteenveto päivästä ja lopetus

Ohjaajina toimivat Laura Siurua ja Tiia Parikka, joita yhdistää kiinnostus hyvinvointiin ja sen jakaminen muille. Tämä on heidän ensimmäinen yhteinen projekti, mihin he ovat lähteneet täydellä sydämellä!

Laura Siurua

Kasvatustieteen maisteri, KM

Luokanopettaja sekä positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettaja

Laura työskentelee luokanopettajana Raahessa. Laura on perehtynyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, positiivisen pedagogiikkaan ja ratkaisukeskeiseen työotteeseen. Lisäksi hän on suorittanut kasvatus- ja koulutusalan johtajien koulutusjohtamisen tutkinnon. Lauran työtä ja opettajuutta ohjaa aktiivinen laaja-alaisten hyvinvointitaitojen kehittäminen, jokaisen potentiaalin ja toimivan itsesäätelyn löytyminen, resilienssin vahvistuminen sekä vuorovaikutus- ja tunnetaitojen oppiminen. “Toiveeni on, että jokainen kohtaamani ja kouluttamani lapsi, nuori ja aikuinen oppisi jotakin tärkeää itsestään, hyvinvointitaidoistaan, vuorovaikutuksestaan ja osaisi hyödyntää oppimaansa niin, että voisi elää hyvää elämää.“

Tiia Parikka

Joogaopettaja, Hatha Yoga Teacher Training School, RYT200

Sointukylpyohjaaja ja äänimaljahieroja

Ryhmäliikunnanohjaaja

Yrittäjä, JoogaVilla Mäntylän omistaja

Kasvatustieteen maisteri, KM

Erityisluokanopettaja

Tiia on pitkän linjan ryhmäliikunnan ohjaaja, joka on viime vuosina keskittynyt joogan sekä äänimaljojen maailmaan. Hän on käynyt sointukylpyohjaaja- ja äänimaljahierontakoulutukset sekä hathajoogaopettajakoulutuksen, missä kiinnitetään erityistä huomiota kehon oikeaan linjaukseen tuoden näin turvallisuutta joogaharjoitukseen. Tänä vuonna painopiste on ollut fyysisen harjoituksen lisäksi paranayamassa eli elämänenergian (pranan) tietoisessa ohjauksessa ja hengityksen säätelyssä ja pitkittämisessä. Tiialla on opettajakokemusta yli 15 vuotta luokanopettajana ja erityisopettajana. Tällä hetkellä hän työskentelee erityisluokanopettajana Kiimingissä. Vuoden 2020 alussa Tiia perusti kotiinsa JoogaVIlla Mäntylän, missä hän pitää joogatunteja pop up -tyyliin. “Astuessani joogamatolle voin unohtaa kaiken muun ja keskittyä kuuntelemaan, mitä keho ja mieli kertovat. Tämän saman joogaolotilan toivon pystyväni välittämään kaikille kanssajoogaajille.”

Hinta: 110e sisältäen välipalat ja lounaan. 100e ilman lounasta. (paikan päällä lämmitysmahdollisuus ja jääkaappi käytettävissä) Maksaa voit käteisellä, tilisiirrolla tai Mobilepaylla.

Sitova ilmoittautuminen 5.6.2021 mennessä joogatiia@gmail.com, 0400 532543 (Tiia), Laura.Siurua@raahe.fi tai 0401310720 (Laura)  Pienryhmä. Min. 4 hlöä, max 8 hlöä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä joogataustasi ja mahdolliset rajoitteet.