Site Overlay

Tulevat joogatunnit ja -tapahtumat

VIIKKOTUNNIT:

1.9. – 19.12.22

MAANANTAISIN klo 18.30-19.45 Yinjooga + sointukylpy

12.12. klo 17.20-18.20 POWER JOOGA!!!

Tulethan terveenä. Pestään kädet tullessa ja lähtiessä. Käytössä myös käsidesi. Joogavälineet löytyvät paikan päältä, mutta myös omat välineet ovat sallittuja.

Ilmoittautuminen ja mahdollinen peruminen tunneille viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Jotta tunti toteutuu, tarvitaan vähintään kaksi osallistujaa.

TEEMATUNNIT JA KURSSIT:

SOINTUVA YIN

Keskiviikkona 14.12. klo 18-19.30

Tämä 90 minuutin harjoitus on yinjoogan ja sointukylvyn yhdistelmä❤Monipuolisten asanoiden avulla käymme pehmeän määrätietoisesti koko kehon. Harjoitus antaa hyvän mahdollisuuden vapauttaa jotain myös mielen tasolla. Tunti koostuu 12 eri asanasta. Taustalla soi rauhoittava musiikki sekä äänimaljat.

HINTA 25e. (voi hyödyntää sarjakorttia) ILMOITTAUTUMINEN 13.12. mennessä. Max.määrä 8 hlöä.

Mikä olisi parempi päätös tälle syyskaudelle kuin lauantaiaamu hyvinvoinnin parissa joogaten ja jutustellen samanhenkisessä porukassa. Voit osallistua, vaikkei sinulla oli aiempaa joogakokemusta. Räätälöin tuntia osallistujien mukaan.

AAMUBRUNSSI
⭐⭐⭐
coctailpiirakoita
ruis- ja siemenleipää
hummusta ja levitteitä
kurkkua, salaattia ja tomaattia
graavilohta
juustoja
keitettyjä kananmunia
marjoja
hedelmiä
tuoremehua
sitruunavettä
raakakakkua
kahvia / teetä
⭐⭐⭐
Maksamiseen voi käyttää myös joogakortin kertoja sekä Smartumia.
ILMOITTAUTUMINEN 15.12. mennessä. Muistathan kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat!

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

YINJOOGA & KVANTTIHYPNOOSI

Elina Saariniemi (www.lahteella.fi) saapuu ’vieraakseni’ JoogaVilla Mäntylään TIISTAINA 15.11. klo 18-20.30❤

Pidämme yhteistuokion, missä antaudutaan sisäisen viisauden äärelle yinjoogan (45min), rummutuksen ja kvanttihypnoosin keinoin.

Yinjooga on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa viivymme asanoissa 3-5min. Tämän avulla avataan ja mobilisoidaan kehoa, poistetaan kireyksiä sekä ravitaan ja nesteytetään sidekudoksia. Ohjaamani yinjoogan avulla valmistaudutaan Elinan ohjaamaan kvanttihypnoosimatkaan!

Kvanttihypnoosissa jatketaan laskeutumista syvän rentouden tilaan rauhallisen puheen avulla. Jokaisen sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen, jota hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina, ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi myös kokea vahvoja energiavirtauksia.

Kvanttihypnoosissa koettu yhteys sisäiseen tietoon on vahvasti voimaannuttava kokemus, joka antaa luottamuksen siihen, että avaimet lukkoihin löytyvät omista käsistä.

Etukäteen voi miettiä kysymyksen, jonka esittää itselleen matkan aikana; minkä vain asian elämässään, johon haluaisi ymmärrystä, selkeyttä tai muutosta.

Lämpimästi tervetuloa JoogaVilla Mäntylään sisäisen viisauden äärelle! Täältä löytyvät niin matot kuin viltit. Mukaan lämmin pitkähihainen vaatetus ja villasukat.

Osallistumismaksu 33e. (käteinen, mobilepay, tilisiirto)
Osallistujamäärä max. 8.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 13.11. mennessä.

SOUND HEALING

ChakraSOINTUKYLPY

Chakraointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus, missä käydään ohjatusti läpi kaikki chakrat. Mukana taustalla on myös eteerisiä öljyjä. Tämä on jokaiselle osallistujalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Toteutuu joogamatoilla viltin alla maaten. Käytössä ovat äänimaljat (2 x kehomalja, sydänmalja ja chakramalja), koshi, sadekeppi, gongi ja tingshat.

Ilmoittautuminen 22.11. klo 20 mennessä. Min. 3 osallistujaa.

Hinta: Joogakorttilaisille 1 joogakerta kortista. Muille 20e.

Lempeä askel joogan maailmaan – joogakurssi aloittelijoille

Tervetuloa tutustumaan joogan maailmaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tosin, vaikka olisit joogannut jo aiemminkin ja haluat hyvinvointia lauantaihin, olet tervetullut

Räätälöin tapahtuman osallistujien mukaan.10 – 10.15 Tietoisku: mitä jooga on ja mitä Villa Mäntylä tarjoaa.
10.15 -11.30 Lempeää, dynaamista, virtaavaa ja avaavaa joogaa
11.30 – 12.00 välipalaa + jutustelua,
12 – 13 Restoratiivista eli rentouttavaa joogaa. Tule sellaisena kuin olet. Pue päällesi rento vaatetus, missä on helppo liikkua. Dynaaminen jooga toteutetaan avojaloin. Restoratiivisessa osuudessa lämmintä päälle.HINTA 35e / 3 kertaa joogakortista Ilmoittautuminen 17.4. mennessä. Max. 6 osallistujaa.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

AAMUN FLOW + SOINTUKYLPY TANSSITTAMOLLA (Paraatikatu 8)

Luvassa on kehoa ja mieltä virkistävä joogatunti, mikä valmistaa meitä päivän koitoksiin. Tällä tunnilla avaamme, kierrämme, notkistamme ja herättelemme kehoamme lempeästi löytäen samalla voiman sisältämme. Keskitymme erityisesti selkärangan liikkuvuuteen. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogatunti alkaa hiljentymisellä ja kestää 60min. Joogan jälkeen on noin 30 minuutin syvärentouttava sointukylpy.

Työpajan hinta: 25€ / 60min jooga+30min sointukylpy (maksu paikanpäällä kortilla, käteisellä tai liikuntaedulla. Tanssittamon kortti ei käy maksuvälineenä tähän erilliseen työpajaan.)

KATSO LISÄÄ tanssittamo.fi