Site Overlay

Tuntikuvaukset

SOINTUKYLPY

– RYHMÄRENTOUTUS ÄÄNIMALJOILLA

TIISTAISIN YINJOOGATUNNIN PERÄÄN (n. 15 min.) + erilliset teematunnit

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Se on jokaiselle osallistujalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Rentoutus tapahtuu joogamatoilla maaten viltin alla. Käytössä ovat äänimaljat (2 x kehomalja, sydänmalja ja chakramalja), koshi, sadekeppi, gongi ja tingshat.

TIMMI KEHO

KESKIVIIKKOISIN KLO 17 – 18 (alk. 17.1.)

’Timmi keho’ on lihaskuntotunti, missä vahvistetaan koko kehoa ja erityisesti corea pilatespalloa hyödyntäen sekä lisätään liikkuvuutta. Rauhallinen tempo, mutta tuntuu! UUTUUS JOOGAVILLASSA! 

HINTA: 230e. (Bonuksena Unelmien aarrekartta -tapahtuma 12.1. klo 17.30 – 20.)

Kurssin toteutuminen vaatii min. 4 henkilöä. Jos paikkoja jää täyttämättä (max 8 hlöä), voi tunneille osallistua myös kertamaksulla / sarjakortilla.

Maksaa voit myös Smartumilla, Edenredillä ja Epassilla.

VIRTAAVA SLOW

(TORSTAISIN klo 19 – 20.15 alk. 18.1.)

’Virtaava Slow’ on tunti, mikä kehittää liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa ja mielenrauhaa. Tunnilla tehdään virtaavia asanasarjoja hengitystä mukaillen ja dynaamisia pitkäkestoisempia asanoita. Se sopii tehtäväksi pitkin päivää. Tällä tunnilla voi saada hien pintaan. Tunti päättyy hengitysharjoitukseen. Tunti sopii kaikille.

YINJOOGA

TIISTAISIN klo 18-19.15 (alk. 16.1.)

Yin on olemista ja palauttavaa lepoa tekemisen ja kuluttavan aktiivisuuden sijaan. Se on terapeuttinen joogamuoto, mikä rauhoittaa kehoa ja mieltä. Siinä päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja se toimii hyvänä vastapainonna fyysiselle joogalle ja muulle harjoitukselle.

Tällä tunnilla tehdään passiivisia venytyksiä bolstereita, joogavöitä ja -blokkeja hyödyntäen. Asanoissa viivytään 3-5 min. Tunneilla keskitytään paljon lantion ja alaselän venytyksiin, koska joogafilosofian mukaan sinne varastoituu helposti fyysisiä ja henkisiä jännitteitä. Yinjoogassa on kyse kehon, mielen ja sielun hyvinvoinnista ja harmoniasta.

ÄIJÄJOOGA

TIISTAISIN klo 19.30 – 20.30 (alk. 16.1.)

ÄIJÄJOOGA on harjoitus, mikä kehittää liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa ja mielenrauhaa. Tunti alkaa lyhyellä hengitysharjoituksella. Tunnilla tehdään virtaavia asanasarjoja hengitystä mukaillen ja dynaamisia pitkäkestoisempia asanoita. Tällä tunnilla voi saada hien pintaan. Käytämme tunneilla joogatiiliä, -vöitä ja -bolstereita tarpeen mukaan. Jo kerta viikkoon säännöllisesti joogaten tuottaa tuloksia nopeasti. Tunti sopii kaikille. Räätälöidään osallistujien mukaan. 

ILMOITTAUTUMINEN: joogatiia@gmail.com ja pyyntö äijäjoogan wa-ryhmään.

ÄÄNIMALJAHOITO

– yksilö- tai parihoito. Syvärentoutus. Ks. enemmän kohdasta ’äänimaljahoito’.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika!