Site Overlay

Tuntikuvaukset

AAMUN FLOW

’Aamun Flow’ on kehoa virkistävää joogaa, mikä valmistaa meitä päivän koitoksiin. Tällä tunnilla avaamme, kierrämme, notkistamme ja herättelemme kehoamme löytäen samalla voima sisältämme. Aloitamme lempeästi hengitystä mukaillen ja siirrymme pikkuhiljaa dynaamisimpiin asanoihin. Tunti alkaa ja päättyy hiljentymisellä, joten on hyvä varata mukaan sukat ja pidempää päälle pantavaa. Tunti sopii kaikille.

VIRTAAVA SLOW

’Virtaava Slow’ on tunti, mikä kehittää liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa ja mielenrauhaa. Tunnilla tehdään virtaavia asanasarjoja hengitystä mukaillen ja dynaamisia pitkäkestoisempia asanoita. Se sopii tehtäväksi pitkin päivää. Tällä tunnilla voi saada hien pintaan. Tunti alkaa pienellä keskittymis-harjoituksella ja päättyy lyhyeen rentoutukseen. Tunti sopii kaikille.

POWER JOOGA

’Power jooga’ on dynaaminen joogaharjoitus, jossa keskitytään fyysiseen harjoitukseen ja se päättyy loppurentoutukseen. Tämä tunti on raskaampi ja vauhdikkaampi tunti kuin ’virtaava slow’. Tunti kehittää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Mukaan kannattaa varata pieni hikipyyhe.

ILLAN SLOW

’Illan Slow’ on palauttava, restoratiivinen harjoitus. Siinä laskeudutaan pehmeästi iltaan ja valmistaudutaan kohti yötä purkaen kehon jännitystiloja. Tämä tunti elvyttää, avaa, hoitaa ja rentouttaa. Liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin omaa hengitystä seuraten. Tunti sisältää pitkiä, rentouttavia venytyksiä ja loppuu rentoutusharjoitukseen. Tällä tunnilla on hyvä olla mukana sukat ja pitkähihaista vaatetusta, sillä tällä tunnilla hiki ei virtaa. Tunti sopii kaikille.

SOINTUKYLPY – RYHMÄRENTOUTUS ÄÄNIMALJOILLA

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Se on jokaiselle osallistujalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Rentoutus tapahtuu joogamatoilla maaten viltin alla. Käytössä ovat äänimaljat (2 x kehomalja, sydänmalja ja chakramalja), koshi, sadekeppi, gongi ja tingshat.