Site Overlay

Tulevat joogatunnit ja -tapahtumat

VIIKKOTUNNIT

Kevään lukujärjestyksestä toteutuvat kaikki muu paitsi ’Yrittäjien jooga’.

Tulethan terveenä. Pestään kädet tullessa ja lähtiessä. Käytössä myös käsidesi. Joogavälineet löytyvät paikan päältä, mutta myös omat välineet ovat sallittuja.

Ilmoittautuminen ja mahdollinen peruminen tunneille osoitteessa http://vello.fi/joogatiia. Jotta tunti toteutuu, tarvitaan vähintään neljä osallistujaa. Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan täysi hinta.

TEEMATUNNIT JA KURSSIT

YSTÄVÄNPÄIVÄN PARIJOOGA

Kaipaatko uusia tapoja kohdata kumppanisi? Haluatko lisää rentoutta ja läheisyyttä elämäänne? Yllätä kumppanisi ja tulkaa yhdessä JoogaVilla Mäntylään ystävänpäivänä 14.2. klo 19-20❣️

Parijoogassa kehitätte keskinäistä luottamusta, opitte tuntemaan toisianne paremmin, rakennatte itseluottamusta yhdessä, nautitte yhteisestä laatuajasta, tapaatte uusia ihmisiä pariskuntana ja opitte parijoogaan sopivat asanat. Siinä sivussa pääsette nauttimaan joogan hyödyistä myös yksilöllisesti. Voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ohjaan teidät askel askeleelta läpi koko joogatunnin.

Tunnille mahtuu neljä paria, joten kannattaa olla nopea! Ilmoittautuminen vello.fi/joogatiia.Minimimäärä kaksi paria.Hinta 40e/ pari.

Maksutavat: Mobilepay, käteinen, Smartum, Edenred ja Epassi

JOOGAN ALKEISKURSSI

maanantaisin 15.1. – 27.5.2024

klo 18.30 – 19.45

Ensimmäinen ja viimeinen kerta 2h 18.30 – 20.30 sisältäen 45 minuutin syvärentouttavan sointukylvyn

(ei 4.3. eli viikolla 10 eikä pääsiäismaanantaina 1.4.)

Tervetuloa joogan alkeiskurssille!

Liity mukaan matkalle kohti tasapainoa, rentoutta ja vahvempaa kehoa joogan alkeiskurssilla. Tämä kurssi sopii kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta. Voit olla vasta-alkaja tai jo kokeneempi joogi, sillä kaikki liikkeet voidaan rakentaa erityistarpeet huomioon ottaen. Usein kuulee sanottavan, että olen niin jäykkä, ettei minusta ole joogaamaan. Se ei ole kuitenkaan este vaan päinvastoin, syy osallistua joogatunnille. Joogaamme pienessä 8 hengen ryhmässä kodinomaisessa ja tunnelmallisessa JoogaVilla Mäntylässä. Ryhmän pienuuden vuoksi saat takuuvarmasti henkilökohtaista ohjausta. Täältä löytyvät niin matot, joogatiilet, joigavyöt kuin bolsterit. Tarvitset mukaasi vain rennot vaatteet, missä on helppo liikkua ja avoimen mielen. Jokaisen tunnin jälkeen on tarjolla teetä, jolloin voi vain olla nauttien tunnin aikaansaamasta hyvästä olotilasta tai keskustella tuntemuksistaan ja ajatuksistaan samanhenkisessä porukassa.

Kurssin tavoitteet:

  1. Opit perusasanat turvallisesti.
  2. Vahvista kehoasi ja lisäät liikkuvuuttasi.
  3. Tutustut hengitystekniikoihin.
  4. Rentoutat mielesi ja lisäät energiatasojasi.
  5. Kehität kehonhallintaa ja tasapainoa.
  6. Saat työkaluja stressin hallintaan ja mielen rauhoittamiseen.
  7. Pysähdyt oman itsesi äärelle.
  8. Tutustut sekä hatha- ja yinjoogaan sekä sointukylpyyn.

Kurssirakenne:

TAMMIKUU: Johdatus joogan perusteisiin, perusasanoihin ja aurinkotervehdykseen.

HELMIKUU: Jatketaan edellisestä lisäten mukaan hengitysharjoituksia ja kiinnitetään huomiota hengityksen yhdistämiseen liikkeeseen.

MAALISKUU: Yinjooga & meditaatio

HUHTIKUU: Syventäviä asanoita ja tasapainoilua.

TOUKOKUU: Kaiken opitun syventämistä.

HINTA: 250e (18 x 75 min + 2 sointukylpyä)

Maksaa voit myös Smartumilla, Edenredillä ja Epassilla.

Ilmoittaudu nyt osoitteessa https://vello.fi/joogatiia/, sillä paikkoja on rajoitetusti!