Site Overlay

Tulevat joogatunnit ja -tapahtumat

AVOIMET OVET 20.8.2022

10 Aamun Flow (herättelevä aamujooga)

12 Teetä, pikkupurtavaa ja jutustelua

13 Virtaava Slow (dynaamisempi joogamuoto)

14 Yinjooga

15 Sointukylpy

Kaikki tutustumistunnit maksavat 2e ja kestävät 45min (normaalisti 60-75min). Mahdollisuus tulla tutustumaan paikkaan ilman joogaamista klo 12. Osallistuminen vaatii etukäteen ilmoittautumisen (viimeistään torstaina 18.8.), sillä paikkamäärä on rajallinen. Olethan nopea päästäksesi haluamallesi tunnille💙 Ilmoittautuminen on avautunut juuri nyt! (voi osallistua useampaankin)

Mikä sen ihanampaa, kun joogata lähellä ilman pitkiä siirtymiä (erityisesti jääliläiset ja sen ympäristö)🥰

Tervetuloa🙏

JoogaVilla Mäntylän vakitunnit ovat kesätauolla elokuuhun asti.

Räätäläityjä yksityistunteja järjestetään, joten olethan yhteyksissä, jos sinä tai ystäväporukkasi olette sellaista vailla 🙂

***

TEEMATUNNIT:

TULOSSA!

Lempeä askel joogan maailmaan – joogakurssi aloittelijoille

Tervetuloa tutustumaan joogan maailmaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tosin, vaikka olisit joogannut jo aiemminkin ja haluat hyvinvointia lauantaihin, olet tervetullut

Räätälöin tapahtuman osallistujien mukaan.10 – 10.15 Tietoisku: mitä jooga on ja mitä Villa Mäntylä tarjoaa.
10.15 -11.30 Lempeää, dynaamista, virtaavaa ja avaavaa joogaa
11.30 – 12.00 välipalaa + jutustelua,
12 – 13 Restoratiivista eli rentouttavaa joogaa. Tule sellaisena kuin olet. Pue päällesi rento vaatetus, missä on helppo liikkua. Dynaaminen jooga toteutetaan avojaloin. Restoratiivisessa osuudessa lämmintä päälle.HINTA 35e / 3 kertaa joogakortista Ilmoittautuminen 17.4. mennessä. Max. 6 osallistujaa.

TULOSSA!

SLOW JOOGA + SOINTUKYLPY TANSSITTAMOLLA (Paraatikatu 8)

Luvassa on kehoa ja mieltä virkistävä joogatunti, mikä valmistaa meitä päivän koitoksiin. Tällä tunnilla avaamme, kierrämme, notkistamme ja herättelemme kehoamme lempeästi löytäen samalla voiman sisältämme. Keskitymme erityisesti selkärangan liikkuvuuteen. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogatunti alkaa hiljentymisellä ja kestää 60min. Joogan jälkeen on noin 30 minuutin syvärentouttava sointukylpy.

Työpajan hinta: 25€ / 60min jooga+30min sointukylpy (maksu paikanpäällä kortilla, käteisellä tai liikuntaedulla. Tanssittamon kortti ei käy maksuvälineenä tähän erilliseen työpajaan.)

KATSO LISÄÄ tanssittamo.fi

SLOW JOOGA AKUSTISEN KITARAN SÄESTYKSELLÄ JA SOINTUKYLPY TULOSSA!

Mitä syntyy, kun joogaopettaja ja muusikko yhdistävät voimansa? Haluatko aloittaa lauantaipäiväsi lempeän virkistävästi ja mahdollisesti maksimoida sen pidemmäksi hemmottelukokonaisuudeksi? Tervetuloa tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ’Slow joogaa akustisen kitaran säestyksellä + Sointukylpy’.

PAIKKA: Voimala, Kasarmintie 1 (Sisäänkäynti pation puolella olevasta pääovesta.)

Joogatunti alkaa pienellä hengitysharjoituksella. Tämän jälkeen tehdään virtaavia asanasarjoja hengitystä mukaillen ja dynaamisia pitkäkestoisempia asanoita akustisen kitaran säestyksellä. Harjoitus kehittää liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa ja mielenrauhaa. Tämä kehon ja mielen harjoitus kestää noin 60 min, minkä jälkeen pääset nauttimaan noin 15 minuutin mittaisesta syvärentouttavasta sointykylvystä tiibetiläisten äänimaljojen, tingshojen, sadekepin, koshin ja gongin säestyksellä. Harjoituksen kokonaiskesto on 75 min, minkä jälkeen voit nauttia vielä kupposen teetä. Tämä ihana kokonaisuus kustantaa sinulle vain 20e.

Tapahtumaan mahtuu 20 joogaajaa, joten varaathan paikkasi pian 😊 Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 14.10.

Joogatuokion jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia saunan lämmöstä hintaan 10e. Saunan hyvinvointivaikutukset ovatkin parhaimmillaan levänneelle keholle eli sopii joogan ja loppurentoutuksen jatkoksi erinomaisesti. Hinta sisältää saunan, pesuaineet ja pefletin. Yhteensä saunaan mahtuu 10 henkilöä. Lisämaksusta saa turvenaamion 5e ja pyyhkeen 5e. Tämän elämyksen tarjoaa @luonnokassauna.


🙏 NÄIN ILMOITTAUDUT MUKAAN:
Ilmoita ilmoittautumisestasi sähköpostiosoitteeseen joogatiia@gmail.com otsikolla ’Ilmoittautuminen’.
1. Kerro sähköpostissa koko nimesi, puhelinnumerosi sekä osallistujien henkilömäärä
2. Kerro, otatko mukaan oman joogamaton ja joogatiilet (1-2) vai tarvitsetko lainaan.
3. Kerro, jos haluat varata saunan 10€ lisähinnasta, turvenaamion 5€ tai pyyhkeen 5€.

Saat vastausviestinä ohjeet maksua varten.

Tapahtuma toteutuu minimihenkilömäärän (10hlöä) täyttyessä. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.🙏 

MITÄ TARVITSET MUKAAN?
– Joogamaton & joogatiilen (saa myös varatessa lainaan)
– Mukavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet
– Lämmintä vaatetta Sointukylpyä varten
– Pyyhe, mikäli haluat saunoa (voi myös vuokrata)Tule yksin tai yhdessä kaveriporukassa 😊 Toivottavasti nähdään runsain joukoin! Namaste❤

VETÄJÄT:
Tiia Parikka on oululainen joogaopettaja (RYT200) ja sointukylpyohjaaja.
”Astuessani joogamatolle voin unohtaa kaiken muun ja keskittyä kuuntelemaan itseäni. Tämän toivon myös kaikkien joogatunneilleni tulevien saavuttavan. Joogaamisen jälkeen kehossa ja mielessä vallitsee ihana rauha.”

Aki Mikkonen on oululainen muusikko, biisintekijä, sanoittaja ja säveltäjä.
”Olen tutustunut joogaan Tiian kautta ja kun hän ehdotti, että yhdistettäisiin livemusiikki ja jooga, olin heti mukana. Ajatus kiehtoi minua, koska sekä joogaaminen että akustisella kitaralla soittaminen rauhoittavat mieltäni. Jokainen tunti on erilainen, koska rytmitän soittamisen seuraamalla joogaajia ja menemällä itsekin mukaan joogan lumoihin.”