Site Overlay

Life coaching

Joskus käy niin, että…
⚡ elämä muuttuu sinulta kysymättä
⚡ haluat muutosta johonkin
⚡ tunnet, ettei kaikki ole kohdallaan
⚡ et ole fyysisesti tai henkisesti siellä, missä haluaisit olla

Life coaching on tehokas ja henkilökohtainen valmennusmuoto, joka sopii erityisesti elämän muutos- ja epätasapainotilanteisiin. Se auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi elämässäsi. Sen avulla voit selvittää omat vahvuutesi ja heikkoutesi, kirkastaa tavoitteesi, luoda selkeän suunnitelman ja saada tarvittavaa tukea matkallasi kohti unelmiasi ja parempaa elämää.

”Tiia osasi antaa tukea tämän hetkiseen elämään ja erityisesti työkuvioihin. Hän sai ymmärtämään, että olen jo pitkällä ja minun pitää vain luottaa itseeni. Sain ihan konkreettisia käytännön vinkkejä, jotka auttavat arjen hallinnassa.”

Life coaching auttaa sinua löytämään oman sisäisen voimasi ja motivaatiosi, sekä tarjoaa työkalut ja strategiat, joita tarvitset menestyksekkään elämän rakentamiseen. Valmentajana autan sinua tunnistamaan ja ylittämään esteet, jotka saattavat olla tavoitteidesi tiellä.

”Valmennus oli erittäin miellyttävä kokemus. Ilmapiiri oli lempeä ja salliva. Oli helppo olla läsnä harjoituksissa. Tiialle oli helppo puhua ja avautua omista asioista. Luottamus syntyi helposti. Valmentajana Tiia oli lämmin ja hänen puheensa sävy loi rauhallisen tunnelman. Tila ja paikka sopivat ihanasti valmennukselle.”

Life coaching ei ole terapiaa, vaan käytännönläheinen ja tavoitteellinen prosessi, joka keskittyy tulevaisuuteen ja positiivisiin muutoksiin. Se sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä, kasvaa ja saavuttaa enemmän omassa elämässään.

”Sain valmennuksesta useita oivalluksia, jotka auttavat elämässä eteenpäin. Tiia osasi antaa työkaluja omien ajatuksien ja oivallusten tueksi. Oman hyvinvoinnin saralla Tiia sai minut oivaltamaan, mitä polkua haluan kulkea eteenpäin ja missä näen itseni kymmenen vuoden kuluttua.”

Haluaisitko sinäkin löytää oman polkusi onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään? Ota yhteyttä (joogatiia@gmail.com) ja varaa aika ILMAISEEN 15-30 minuutin life coaching-kartoituspuheluun, niin jutellaan lisää coachauksesta, teemasta, missä haluaisit minun olevan avuksi sekä mahdollisesta jatkosta. Puhelu ei sido jatkotoimiin! Varsinainen coachaus tapahtuu joko puhelimitse, Teamsin kautta tai kasvotusten JoogaVilla Mäntylässä. Voit saada elämäsi parhaan muutoksen juuri nyt!

”Mielenkiintoinen kokemus. Hyvin mieltä avaava. Sain monta työkalua, mitä hyödyntää elämässä ja uusia näkökulmia asioihin.”