Site Overlay

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Sen avulla voidaan hoitaa lempeästi kehoa, mieltä ja sielua saaden kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Hoidon tarkoituksena on saada aivoaallot laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle, unen ja valvetilan rajamaastoon. Myös vaipuminen syväuneen on hetkellisesti mahdollista. 45 minuutin äänihoidon vaikutus voi vastata jopa kolmen tunnin unta. Äänimaljahoito on ennaltaehkäisevää hoitoa. Sen tarkoituksena ei ole parantaa sairauksia, vaan vahvistaa kunkin oman kehon värähtelyä ja vastustuskykyä palauttamalla keho tasapainoon hermostollisesti, aineenvaihdunnallisesti ja energeettisesti. Äänimaljahoidon juuret löytyvät yli 5000 vuotta vanhasta Veda-menetelmästä.

KENELLE?

Äänimaljahoito sopii sinulle, joka kaipaavat rentoutusta ja rauhoittumista, kontaktia sisäiseen ääneen, olet stressaantunut tai koet ahdistusta, unettomuutta tai jännitystä kehossasi.

Hoitoa ei anneta, jos olet sairaana (kuume, flunssa), menossa on antibioottilääkitys tai syöpähoidot tai jos koet alkavan migreenikohtauksen. Hoitoa ei anneta myöskään silloin, jos olet raskaan, sillä ääniaaltojen vaikutusta sikiöön ei ole tutkittu tarpeeksi.

HOIDON AIKANA

Äänimaljahoito alkaa alkukeskustelulla, jolloin voidaan juoda samalla lasi vettä tai kupillinen teetä. Itse hoito tapahtuu hoitopöydällä; parihoito lattialla joogamatoilla. Hoito alkaa päinmakuulla ja loppuu selinmakuulle. Siinä käydään läpi koko keho päästä varpaisiin osittain aurassa ja osittain niin, että maljat ovat kehon päällä.  Käytän hoidossa neljän kokoisia maljoja (chakramalja, sydänmalja, pieni ja iso kehomalja) sekä tingshoja ja koshia. Koko tuokio kestää yhteensä noin 60 min.